Donaris 930 x 122

dn 7

ACUM: COLOANE DE MAȘINI. CÂT MAI ȚINE CHINUL

Acum: coloane de mașini. Cât mai ține chinul. La această oră, traficul rutier se desfășoară cu greutate pe DN 7 Piteşti – Râmnicu Vâlcea între kilometrii 128 şi 134 (în judeţul Argeş, în comuna Drăganu). Cauza o reprezintă lucrările de întreţinere (decopertare şi asfaltare) care se execută pe tronsonul respectiv pe sensul de urcare. În zonă se formează coloane de autovehicule.

Citiți și: Atenție, șoferi! Restricții majore pe cel mai circulat drum

Centrul Infotrafic al Poliției Române informează că astăzi situația va persista până în jurul orei 18, oră dincolo de care se așteaptă o fluidizare a circulației.

Amintim că, potrivit aceleiași surse, lucrările se vor încheia pe 15 noiembrie 2016. În toată această perioadă, traficul se desfăşoară pe o bandă, alternativ, fiind dirijat de piloţi de circulaţie, precizează Centrul Infotrafic al Poliției Române. Ca și în urmă cu o săptămână, este de așteptat ca și în weekend-ul care bate la ușă în zonă să se formeze cozi kilometrice. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3