NOR CURIER 930X122

infotrafic

ACUM: INFOTRAFIC – DRUMURI AGLOMERATE

Acum: infotrafic – drumuri aglomerate. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră circulația auto este intensă pe DN1, pe Valea Prahovei, pe sensul de mers către Bucureşti. Se circulă în coloană de la ieşirea din Predeal până la intrarea în Buşteni, în dreptul staţiunii Sinaia şi pe tronsonul Posada – Comarnic.

Citiți și: Doi șoferi din străinătate, probleme serioase pe Autostrada A1

Un echipaj de poliţie care acţionează în zona Dârste, la ieşirea din Braşov către Bucureşti, le recomandă conducătorilor auto să folosească ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Ploieşti. Şi pe acest drum circulaţia s-a intensificat, dar nu au apărut, până în acest moment, probleme de trafic.

S-a îngreunat circulaţia şi pe DN73A Râşnov – Predeal, la intersecţia cu DN1. De aceea, Centrul Infotrafic amintește că în Bucureşti se poate ajunge din zona Bran – Moieciu circulând pe ruta DN73 Braşov – Valea Mare Pravăţ, pe DN72A Valea Mare Pravăţ – Târgovişte, pe DN71 Târgovişte – Bâldana și pe DN7 Bâldana – Bucureşti.

Citiți și: Șofer imobilizat în trafic. Era căutat în toată lumea, dar l-au prins în Argeș

Numărul de autovehicule a început să crească şi pe DN7 Sibiu – Râmnicu-Vâlcea – Piteşti. Cu viteză ceva mai redusă se circulă în zonele Tălmaciu (judeţul Sibiu) şi Cozia (judeţul Vâlcea).

Conducătorilor auto li se recomandă să adapteze viteza în funcţie de condiţiile meteo-rutiere, să mărească distanţa în mers şi să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3