EcoMoto 930×122

Arges

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ CU „MASCAȚI”

În această dimineaţă peste 30 de poliţişti din Câmpulung Muscel și Mioveni, de la Serviciul de Investigaţii Criminale, Serviciul Criminalistic Argeş şi Serviciul Acţiuni Speciale al Poliției argeșene fac șapte percheziţii domiciliare în județ.

Citiți și: A nins în Argeș!

Perchezițiile au loc în cadrul unor dosare penale instrumentate de poliţiştii din Câmpulung în municipiul Piteşti, orașul Mioveni şi comuna Ţiţeşti, dosare care vizează cinci persoane bănuite de mai multe furturi din locuinţă.

Din cercetări a reieşit că în cursul acestui an persoanele bănuite ar fi sustras bunuri din mai multe locuinţe din mediul rural, mai exact din Ţiţeşti, Bălileşti, Stâlpeni şi Vlădeşti. Prejudiciul este estimat în acest moment la peste 20.000 de lei. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90