EcoMoto 930×122

Arges

mascati_descindere

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ. DOSAR DE EVAZIUNE DE 2.300.000 DE LEI

În această dimineaţă 150 de poliţişti fac 40 de percheziţii în 9 judeţe, printre care și Argeș, şi în Bucureşti la sedii de firme şi la locuinţele unor persoane bănuite că ar fi cauzat prin evaziune fiscală un prejudiciu de circa 2.300.000 de lei.

Citiți și: Predare de ștafetă în Argeș: Nepotul preia conducerea unei companii gigant

Indivizii sunt suspectați de operaţiuni fictive în scopul diminuării obligaţiilor de plată la bugetul de stat şi/sau al rambursării ilegale a taxei pe valoarea adăugată.

La percheziții participă poliţişti din Argeș, Buzău, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Neamţ, Vrancea, Dâmboviţa, Prahova şi Bucureşti. Percheziţiile sunt operate la sedii şi puncte de lucru ale unor societăţi comerciale din Argeș, Buzău, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Neamţ, Vrancea, Dâmboviţa, Prahova şi Bucureşti, precum şi la locuinţele persoanelor bănuite. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Argeș. Tânărul de 18 ani care a ucis pe șosea, decizie de ultim moment

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90