NOR CURIER 930X122

Arges

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ LA CĂMĂTARI ȘI HOȚI

23 de percheziţii domiciliare au loc la această oră la locuinţele din județul Argeș ale unor persoane bănuite de camătă, şantaj, fals în declaraţii, furt din locuinţe şi case de vacanţă, tăiere ilegală de material lemnos, complicitate la tăiere ilegală şi sustragere de material lemnos.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Acţiunea polițiștilor argeșeni vizează două grupări infracţionale.

Perchezițiile se desfăşoară în cadrul unor dosare penale instrumentate de Poliţia Piteşti şi de Poliția Câmpulung Muscel. Din cercetări a reieşit faptul că, începând din anul 2011 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi adus un prejudiciu patrimoniului privat estimat până acum la aproximativ 150.000 de lei. La acţiune participă peste 100 de poliţişti din Poliția Argeş, din structurile de investigații criminale și de ordine publică, ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale, precum şi jandarmi. În cauză există sprijin de specialitate din partea S.R.I. şi DIPI. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Țineți cont de acest sfaturi! Riscul este unul major

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90