EcoMoto 930×122

Arges

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ LA HOȚI DE PRODUSE PETROLIERE. PREJUDICIUL DEPĂȘEȘTE 100.000 DE EURO

La această oră aproape 200 de poliţişti fac 45 de percheziţii în Argeş, Dolj, Mehedinţi, Olt şi Dâmboviţa la mai multe persoane bănuite de furt de produse petroliere. Din totalul percheziţiilor, 21 au loc în Argeş, 19 în Dolj, câte 2 în Mehedinţi şi Olt şi una în Dâmboviţa.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Percheziţiile se desfăşoară la sediile unor societăţi comerciale, puncte de lucru ale acestora, precum şi la domiciliile sau reşedinţele unor persoane fizice şi urmăresc identificarea unor mijloace materiale de probă, documente sau bunuri care au legătură cu faptele de furt calificat. Din investigaţii a rezultat faptul că în cursul acestui an mai multe persoane din cadrul unei societăţi de transport de produse petroliere ar fi sustras şi valorificat însemnate cantităţi de carburant. Prejudiciul cauzat depăşeşte 100.000 de euro.

Persoanele bănuite vor fi conduse la sediul Poliției Dolj pentru audieri. Cercetările vor continua sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90