New Profesional Consult 930 x 122

perchezitii

mascati_descindere

ACUM! PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ! STATUL, ÎNȘELAT CU 1.000.000 DE LEI!

În această dimineaţă poliţişti de la Direcţia de Investigare a Fraudelor din Inspectoratul General al Poliției Române desfăşoară 26 de percheziţii în Bucureşti şi în judeţele Argeş, Călăraşi, Iaşi, Sălaj, Bihor şi Timiş, la domiciliile mai multor persoane, în locuri de producere şi depozitare a unor substanțe interzise folosite pentru mărirea masei musculare.

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Potrivit Poliției Române, în cauză sunt făcute cercetări faţă de 22 de persoane, suspectate de constituire a unui grup infracţional organizat pentru falsificarea sau substituirea unor substanțe medicamentoase interzise de lege. Prejudiciul cauzat bugetului de stat prin evaziune fiscală este estimat la peste 1.000.000 de lei. Poliția Română informează că vor fi puse în aplicare 22 de mandate de aducere pe numele celor bănuiţi.

Acţiunea se desfăşoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3