930×122 CAPRA 5

Arges

mascati_descindere

ACUM! PERCHEZIȚII CU MIZĂ URIAȘĂ ÎN ARGEȘ: PREJUDICIU DE 2.000.000 DE EURO

La această oră poliţiştii de investigare a criminalității economice din Argeș fac 9 percheziţii în județ, la domiciliile a două persoane bănuite de conflict de interese şi abuz în serviciu.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Din cercetările polițiștilor a reieşit faptul că una dintre persoane, un bărbat, ar fi favorizat o societate comercială pentru ca aceasta să obţină lucrări la rețeaua de instalaţii electrice din Argeş. Prejudiciul creat bugetului de stat prin neplata impozitului pe profit este estimat la peste 2.000.000 de euro.

Până acum Poliția nu a precizat despre cine este vorba. Potrivit unor surse judiciare, însă, persoana vizată ar fi Ștefan Frântu, șeful centrului operațional din CEZ care s-ar ocupa cu extinderea în Argeș a rețelelor de furnizare a energiei electrice.

Citiți și: Aroganța puterii: Când se promite totul și se oferă nimic

La acțiune participă și luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din Argeș („mascații”). Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române şi al D.I.P.I. (Foto: Arhivă)

555×222  MAIA

Comentarii

Un comentariu

  • cristina spune:

    daca ati urmari si consignatia din statia de la complexul II care nu elebereaza nici un bon fiscal,sa vedeti acolo ce prejudiciu recuperati

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3