Donaris 930 x 122

campulung

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ

La această oră 115 poliţişti din Câmpulung Muscel, sprijiniţi de luptători ai Serviciului Acţiuni Speciale Argeş, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpulung, fac 37 de percheziţii în judeţul Argeş, în zona Muscel, la sediile unor societăţi comerciale şi domiciliile unor persoane fizice.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Perchezițiile se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tăiere ilegală de arbori, furt de arbori, abuz în serviciu şi tăinuire.

Sunt vizate 76 de persoane fizice. Persoanele sunt bănuite că în 2014 și 2015 ar fi tăiat ilegal şi sustras aproximativ 1.900 de metri cubi de material lemnos cu ajutorul unor angajaţi din cadrul unui ocol silvic privat, iar ulterior ar fi transportat şi comercializat materialul lemnos la patru societăţi comerciale cu profil de activitate prelucrarea lemnului.

Citiți și: Incendiu! Flăcări la o instituție importantă din Pitești

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3