930 x122 grota rece

Arges

ACUM: PERCHEZIȚII ÎN ARGEȘ

La această oră poliţiştii argeșeni de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeş, fac 9 percheziţii în judeţul Argeş (în municipiul Pitești, în orașul Ștefănești și în comunele Bradu și Lunca Corbului) la sediile unor societăţi comerciale şi la domiciliile unor persoane. Acţiunea se desfăşoară în cadrul unui dosar penal în care se fac cercetări cu privire la săvârşirea infracţiunilor de evaziune fiscală şi complicitate la evaziune fiscală în formă continuată.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Persoanele sunt bănuite că în cursul anului 2011 ar fi înregistrat în evidenţele financiar-contabile mai multe operaţiuni comerciale fictive de la societăţi comerciale înregistrate pe teritoriul României și controlate prin interpuşi, cu scopul de a creşte valoarea TVA-ului deductibil, diminuând astfel valoarea taxei pe valoarea adăugată de plată către stat. În fapt, mărfurile ar fi fost achiziţionate de la societăţi comerciale din Olanda, Ungaria şi Bulgaria la iniţiativa beneficiarilor finali.

Prejudiciul creat este de aproximativ 1.000.000 de lei, potrivit Poliției argeșene.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române. (Foto: Arhivă)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3