930×122 CAPRA 5

combustibili

ACUM: PERCHEZIȚII LA HOȚII DE MOTORINĂ DE PE AUTOSTRADA A 1

Poliţiştii fac la această oră patru percheziţii în două localități din Dâmbovița (Crovu şi Ungureni) la persoane bănuite că ar fi sustras combustibil din mașini staţionate în parcările de pe autostrada Bucureşti-Piteşti.

Citiți și: Argeș: Copilă jefuită într-un magazin, în plină zi

Din cercetări a reieşit faptul că în 2014 și anul acesta cei patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 26 şi 51 de ani, ar fi furat combustibil din autovehicule de nu mai puțin de 14 ori.

Până în prezent de la domiciliile suspecților au fost ridicaţi 1.300 de litri de motorină, a căror provenienţă nu a putut fi justificată, telefoane mobile și recipiente din plastic folosite la furat. De asemenea, două autoturisme pe care indivizii le-ar fi utilizat în timpul furturilor au fost indisponibilizate.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Noaptea trecută poliţiştii i-au surprins în flagrant pe cei patru în timp ce furau 240 de litri de motorină din rezervorul unui camion staţionat într-o parcare de pe autostrada A1.

Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române. (Foto: Arhivă)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90