Donaris 930 x 122

autostrada

ACUM: TRAFIC DEVIAT. DRUMURI ÎNCHISE

UPDATE: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la ora 8 circulația pe A1 București – Pitești a fost reluată. 

Citiți și: EȘEC RUȘINOS! AUTOSTRADĂ AMÂNATĂ

Acum: Trafic deviat. Drumuri închise. Traficul rutier pe autostrada A1 Bucureşti – Piteşti este deviat la această oră de la kilometrul 106 (în județul Argeș, pe sensul de mers către Piteşti) pe DN 65, prin Piteşti.

Măsura a fost luată de autorități din cauza poleiului și ca urmare a unor tamponări în lanț produse din pricina acestuia și a vitezei neadaptate pe tronsonul cuprins între kilometrii 106 și 120 și în care au fost implicate mai multe autoturisme (circa 20). O persoană a fost rănită, dar nu grav, fiind transportată la spital cu o ambulanță.

Citiți și: (VIDEO) ACUM: COD ROȘU DE AGLOMERAȚIE EXTREMĂ ÎN PITEȘTI

„Le recomandăm conducătorilor auto să mărească distanţa în mers între autovehicule, să reducă viteza şi să nu bruscheze comenzile.”, transmite Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

De asemenea, Centrul Infotrafic anunță că acum din cauza zăpezii şi a viscolului circulația auto este întreruptă pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale:

-DN 26 Vânători – Blăgeşti, în judeţele Galaţi şi Vaslui

-DN 24D, în judeţul Galaţi, între intersecţia cu DN 26 (zona Folteşti) şi limita cu judeţul Vaslui

-DN 24A Murgeni – Fălciu, în judeţul Vaslui

-DN 24B Albiţa – Huşi, în judeţul Vaslui

-DN 2F Vlădia – Ivăneşti, în judeţul Vaslui

-DN 15D Piatra Neamţ – Roman, în județul Roman

-DN 11A Podu Turcului – Bârlad, în judeţul Vaslui. Probleme pe acest drum sunt şi pe raza judeţului Vrancea.

În judeţul Iaşi este restricţionată circulaţia autovehiculelor cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone pe DN 28A Târgu Frumos – Paşcani, ca urmare a ninsorii viscolite.

În judeţul Vâlcea traficul rutier se desfăşoară îngreunat (pe un fir, alternativ) pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea la kilometrul 229+900 de metri, pe raza localităţii Câineni, din cauza unui eveniment rutier în care au fost implicate două autoturisme. (Foto: Arhivă, descriptiv)  

Posada 555×222
Nisan 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066