New Profesional Consult 930 x 122

cod portocaliu

ALERTĂ ÎN ARGEȘ! PERICOL DE INUNDAȚII!

Zone din Argeș au intrat în această dimineață sub cod portocaliu și, respectiv, galben de inundații.

Citiți și: Se răcește vremea! Anunțul făcut astăzi de meteorologi

Potrivit Institutului Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor, codul portocaliu este valabil de la ora 6 pe versanți, torenți, pâraie și râurile mici din județ. Tot la ora 6 a intrat în vigoare și codul galben, pe râurile din bazinul hidrografic Vedea și pe afluenții Argeșului mijlociu și inferior. Codul galben are valabilitate până duminică, 1 iunie, la ora 18 și se referă la creşteri de debite şi niveluri, cu depăşiri ale cotelor de atenție și de inundație, la scurgeri importante pe versanţi, torenţi şi pâraie și la viituri rapide pe râurile mici, cu posibile efecte de inundaţii locale.

Amintim că în această dimineață, la ora 9, județul Argeș, ca de altfel cea mai mare parte a țării, va intra sub cod galben de ploi abundente. Mai multe detalii puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/cod-galben-ploi-abundente-grindina-si-vijelii/. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Alertă de inundații și viituri! Acum s-a anunțat

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90