Donaris 930 x 122

Arges

ALERTĂ METEO: PLOI TORENȚIALE, DESCĂRCĂRI ELECTRICE ȘI VIJELII

Administrația Națională de Meteorologie anunță instabilitate atmosferică accentuată începând de astăzi, de la ora 17, până mâine, 31 iulie, la ora 23.

Citiți și: Desființarea Centrului Cultural Județean se amână

Potrivit ANM, instabilitatea se va manifesta în toată țara, inclusiv în județul Argeș.

Astfel, meteorologii informează că în după-amiaza zilei de azi şi în noaptea de joi spre vineri vor fi intervale de timp cu instabilitate atmosferică accentuată, cu precădere în centrul şi nord-estul ţării, precum şi în zonele de deal şi de munte. În cursul zilei de mâine aria de instabilitate va cuprinde majoritatea regiunilor, îndeosebi pe cele sudice, estice şi centrale.

Citiți și: Cod Galben: Atenționare hidrologică!

Vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, trecător cu aspect de vijelie. Ploile vor avea şi caracter torenţial, astfel încât, pe arii restrânse, cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp, iar izolat, mai ales în Carpaţii Orientali şi Meridionali, 30-35 l/mp.

Vor exista și condiţii de grindină.

Despre evoluția vremii în Argeș în următoarea perioadă puteți (re)citi detalii aici: http://epitesti.ro/stiri/scapam-de-canicula-prognoza-meteo-de-ultima-ora/.

Donaris 555×222

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441