NOR CURIER 930X122

amenzi

AMENZI ȘI PERMISE AUTO REȚINUTE PE ȘOSELELE DIN ARGEȘ

Poliţiştii Serviciului Rutier Argeş şi Biroului Rutier Piteşti au dat ieri aproape 100 de amenzi, în valoare totală de peste 17.000 de lei. De asemenea, au reţinut în vederea suspendării dreptului de circulaţie 14 permise de conducere şi au retras un certificat de înmatriculare.

Citiți și: Pușcărie și amendă uriașă pentru acest comportament în trafic!

Pe strada Cuza Vodă din Câmpulung Muscel un șofer în vârstă de 37 de ani din comuna Cetățeni, S.M., a fost prins băut la volan. Individului i s-a făcut dosar penal.

Cu dosar penal s-a ales și D.C.M., de 36 de ani, din comuna Stolnici. Aseară polițiștii l-au oprit pe drumul comunal 142 din localitatea sa de domiciliu. Era băut și cu permisul auto anulat.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se dă amendă pentru așa ceva!

Și polițiștii rutieri din Curtea de Argeș au avut de lucru. B.D., de 21 de ani, din comuna Băiculești, șofa fără permis de conducere un autoturism înmatriculat în străinătate. Potrivit Biroului de Presă al Poliției Argeș, individul le-a prezentat polițiștilor un permis care avea elemente de identificare specifice celor emise de autoritățile din Republica Moldova, susceptibil a fi fals. Oamenii legii au întocmit dosar penal pentru uz de fals şi conducerea unui vehicul fără permis auto.

În sfârșit, și un piteștean de 54 de ani, S.G., are de ieri dosar penal pe numele său. A fost oprit în trafic pe DN 7, pe raza orașului Ștefănești. Nu avea permis de conducere corespunzător categoriei din care face parte ansamblul autoturism-remorcă la volanul căruia se afla.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90