930×122 CAPRA 5

bacalaureat

Anunțul momentului! Cum se va da Bacalaureatul în acest an

Anunțul momentului! Cum se va da Bacalaureatul în acest an.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a anunțat luni, în prima zi de școală, că elevii care susțin Bacalaureatul în acest an vor învăța pe baza programei școlare aflată în prezent în vigoare, conform stiripesurse.ro.

Conform noilor Legi ale Educației, media anilor de la liceu nu va mai constitui 50% din ponderea notei cu care se intră la liceu, așa cum este în prezent.

Citiți și: Situație fără precedent! Elevii cer eliminarea Bacalaureatului

„Cei care încep școala astăzi, vor susține examenul de Bacalaureat așa cum a fost anunțat. Singura schimbare decisă e păstrarea programei în forma de dinaintea pandemiei. Vor susține examenele după platforma nouă doar elevii care vor începe școala în anul 2023.

Nu schimbăm regulile în timpul jocului. Planurile cadru vor fi realizate. În spatele fiecărei discipline va trebui să existe un curriculum cadru”, a spus Sorin Cîmpeanu, luni – 5 septembrie.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90