EcoMoto 930×122

ambrozie

Argeș: Acțiuni în zona căilor ferate

În perioada 11 mai – 9 iunie, Sucursala Regională CF Craiova și CF Secția L.1 Pitești vor efectua acțiuni de combatere și distrugere a plantelor de ambrozie aflate în lungul căii ferate și pe terenurile din zona de responsabilitate. Condițiile meteo nefavorabile pot constitui un factor de prelungire a activităților peste perioada mai sus menționată.

Citiți și: S-au trezit cu poliția pe cap!

Acțiunile vor consta în aplicarea unor tratamente cu erbicidul TOTAL ROUNDUP ENERGY. Apicultorii sunt rugați ca, în perioada menţionată, să ia toate măsurile care se impun în vederea protejării familiilor de albine.

Ambrozia este una dintre cele mai agresive plante, ce reprezintă un pericol maxim pentru culturi și sănătatea oamenilor, fiind una dintre cele mai alergene plante din lume!

Citiți și: Ceferiștii declanșează greva! Călătorii vor fi afectați

 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3