Donaris 930 x 122

furt

ARGEȘ: FLAGRANT! SPARGERI ÎN HIPERMARKETURI

Argeș: flagrant! Spargeri în hipermarketuri. 5 bărbați au fost surprinşi în flagrant delict de polițiști în timp ce aveau asupra lor bunuri, în valoare de peste 20.000 de lei, susceptibile a proveni din furturi.

Citiți și: Argeș: Reținuți după 6 luni în care au furat zeci de biciclete din scări de bloc

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din municipiul Târgu Mureş și colegii lor de la Direcția Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române au surprins în flagrant delict 5 bărbați bănuiţi de comiterea mai multor furturi din hipermarketuri din diferite zone ale țării, printre care și județul Argeș. Pe lângă Argeș, indivizii ar fi acționat și în București și județele Mureş, Sibiu, Alba și Prahova.

Cei 5, toţi din Târgu Mureş, au fost prinși de polițiști în parcarea unui restaurant dintr-o localitate din judeţul Mureş, având asupra lor bunuri posibil furate. În urma controlului făcut în autoturismele acestora, s-au găsit articole de îmbrăcăminte, încălţăminte sport, maşini de găurit, flexure, ţigări, băuturi alcoolice şi alte bunuri pe care suspecții nu le-au putut justifica.

Citiți și: Argeș: La păcănele, fără certificat verde și cu masca uitată acasă

În urma anchetei, a reieşit că doar în cursul lunii septembrie 2016 cei 5 indivizi ar fi comis 8 furturi din magazine (hipermaketuri, mall-uri şi magazine pentru amenajări interioare – Poliția nu dă nume), prin demontarea sistemelor de siguranţă. Valoarea estimativă a bunurilor găsite şi ridicate cu ocazia flagrantului depășește 20.000 de lei.

Instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile faţă de 4 dintre cei 5 suspecți. Unul va fi cercetat în stare de libertate. Ancheta a fost desfăşurată sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş. (Sursă foto: Poliția Română)

[555x222px]BlackFriday_ePitesti

Comentarii

Donaris 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0774 587 441 sau un email la [email protected] și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0774 587 441