930×122 CAPRA 5

furt

ARGEȘ: FLAGRANT! SPARGERI ÎN HIPERMARKETURI

Argeș: flagrant! Spargeri în hipermarketuri. 5 bărbați au fost surprinşi în flagrant delict de polițiști în timp ce aveau asupra lor bunuri, în valoare de peste 20.000 de lei, susceptibile a proveni din furturi.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din municipiul Târgu Mureş și colegii lor de la Direcția Operațiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliției Române au surprins în flagrant delict 5 bărbați bănuiţi de comiterea mai multor furturi din hipermarketuri din diferite zone ale țării, printre care și județul Argeș. Pe lângă Argeș, indivizii ar fi acționat și în București și județele Mureş, Sibiu, Alba și Prahova.

Cei 5, toţi din Târgu Mureş, au fost prinși de polițiști în parcarea unui restaurant dintr-o localitate din judeţul Mureş, având asupra lor bunuri posibil furate. În urma controlului făcut în autoturismele acestora, s-au găsit articole de îmbrăcăminte, încălţăminte sport, maşini de găurit, flexure, ţigări, băuturi alcoolice şi alte bunuri pe care suspecții nu le-au putut justifica.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

În urma anchetei, a reieşit că doar în cursul lunii septembrie 2016 cei 5 indivizi ar fi comis 8 furturi din magazine (hipermaketuri, mall-uri şi magazine pentru amenajări interioare – Poliția nu dă nume), prin demontarea sistemelor de siguranţă. Valoarea estimativă a bunurilor găsite şi ridicate cu ocazia flagrantului depășește 20.000 de lei.

Instanţa de judecată a dispus măsura arestării preventive pentru 30 zile faţă de 4 dintre cei 5 suspecți. Unul va fi cercetat în stare de libertate. Ancheta a fost desfăşurată sub coordonarea procurorului de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureş. (Sursă foto: Poliția Română)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90