New Profesional Consult 930 x 122

dn 7

ARGEȘ: LUCRĂRI SUSPENDATE PE UN DRUM IMPORTANT

Argeș: lucrări suspendate pe un drum important. Pe perioada minivacanței de Paște și de 1 Mai au fost suspendate lucrările de consolidare a părții carosabile pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea în zona comunei argeșene Morărești.

Citiți și: Să nu faceți ca ea! Gestul pentru care o tânără argeșeancă a fost reținută

Potrivit Poliției Argeș, măsura a fost luată „în întâmpinarea valorilor crescute de trafic care se preconizează în perioada 26 aprilie-1 mai 2019”.

Amintim că în această lună, pe 9 aprilie, pe DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, pe raza comunei Morărești, pe tronsonul cuprins între km. 152+250 m și km. 152+330 m, au început lucrări de consolidare a părții carosabile.

Citiți și: Forțele de ordine din Argeș ies la atac!

Pe tronsonul respectiv, pe sensul de mers către Pitești, timp de 75 de zile se vor executa lucrări.

Pe perioada lucrărilor, în zonă traficul se va desfășura pe ambele sensuri cu restricție de viteză de 30 de kilometri pe oră.

Pe același drum și tot pe raza comunei Morărești, începând din 15 aprilie, traficul se desfășoară cu restricții pe tronsonul cuprins între km. 152+470 m și km. 152+550 m, tot pe o perioadă de 75 de zile, pentru că, de asemenea, se execută lucrări de consolidare a părții carosabile.

În zona respectivă, pe parcursul lucrărilor, traficul se desfășoară alternativ, „circulația fiind dirijată pe timpul zilei cu piloți de trafic, iar pe timpul nopții prin semafor”, precizează Poliția Argeș.

Donaris 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache