NOR CURIER 930X122

furt

ARGEȘ: RECIDIVIȘTI REȚINUȚI ȘI ANCHETAȚI PENAL DE POLIȚIE

3 tineri au fost reținuți pentru 24 de ore într-un dosar penal instrumentat de polițiștii Formațiunii de Investigații Criminale Topoloveni. Dosarul a fost deschis pentru săvârșirea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea fără drept a unui vehicul.

Citiți și: Așa ceva mai rar: O fată a furat banii părinților și a pus $ falși în loc!

Anchetatorii au stabilit că, în noaptea de 3 spre 4 mai 2020, cei 3 au furat un autoturism Fiat din curtea unui bărbat de 50 de ani din Topoloveni, după care au abandonat mașina la aproximativ 1 km distanță de locul furtului.

Individul care a condus autoturismul nu are permis de conducere.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Cei trei au fost și sancționați pentru încălcarea măsurilor specifice stării de urgenţă, fiecare primind o amendă de 2.000 de lei.

Bărbatul care a condus mașina furată, în vârstă de 26 de ani, din comuna Călinești, și un altul care a participat la furt, de 25 de ani, din orașul Topoloveni, sunt ambii recidiviști și fără ocupație. Cel de al treilea, de 18 ani, tot din Topoloveni, este tot fără ocupație, dar, spre deosebire de ceilalți doi, nu avea antecedente penale. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3