930×122 CAPRA 5

cămătari

ARGEȘ: „TEZAUR” LA CLANUL DE CĂMĂTARI

Argeș: „Tezaur” la clanul de cămătari. Bunuri în valoare de peste 250.000 de euro și sume de 53.000 de lei și 25.700 de euro în numerar susceptibile a proveni din infracțiuni au fost ridicate de polițiștii argeșeni în urma perchezițiilor desfășurate ieri la locuințele unor persoane bănuite de camătă și furt.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Ca urmare a administrării probatoriului, 6 bărbați au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Amintim că perchezițiile au avut loc în municipiile Curtea de Argeș și Pitești, în orașul Ștefănești și în comunele Ciofrângeni, Mărăcineni, Moșoaia, Valea Danului și Valea Iașului.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Din cercetări a reieșit că, din anul 2012 și până în prezent, suspecții le-ar fi acordat unor persoane diverse sume de bani, cu titlu de împrumut, percepând dobândă. De asemenea, cei în cauză sunt bănuiți că, din anul 2017 și până acum, ar fi sustras diverse bunuri din societăți comerciale din Argeș (AICI, subiectul pe larg). (Foto: descriptiv) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90