Donaris 930 x 122

bilant

ÎN ARGEȘ, ZECI DE MORȚI ȘI RĂNIȚI ÎN 2014 ÎN SITUAȚII DE URGENȚĂ

Șeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență Argeş, colonelul Ion Popa, a prezentat astăzi bilanțul activității ISU pentru anul trecut.

Citiți și: Pitești. Toate forțele de ordine ies în stradă!

Potrivit colonelului, față de 2013 numărul evenimentelor care au necesitat intervenția ISU a crescut cu 3%, depășind pragul de 10.500. Sute dintre ele au fost incendii, inclusiv incendii de vegetație uscată. Incendiile au fost generate în principal de instalaţii electrice defecte, de coşuri de fum înfundate, de burlane de fum defecte sau necurăţate și de foc deschis. Nu au lipsit nici situațiile de incendiere intenționată. Colonelul Ion Popa a mai precizat că timpul mediu de deplasare la un incendiu a scăzut anul trecut în Argeș la 13 minute, iar timpul mediu pentru stingerea focului, la 81 de minute.

Evenimentele grave la care a fost solicitată intervenția lucrătorilor de la ISU Argeș s-au soldat anul trecut cu 11 morți și 55 de răniți. Comparativ cu 2013, s-a înregistrat o scădere cu 10, 4% a numărului de victime.

Citiți și: Accident grav, în această seară, în Argeș! Intervenție de urgență, acum!

La prezentarea bilanțului ISU au participat și președintele Consiliului Județean, Florin Tecău, prefectul Mihai Oprescu și subprefectul Ion Burnei.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3