New Profesional Consult 930 x 122

curtea de arges

ARGEȘEAN DISPĂRUT

Argeșean dispărut. „În cursul zilei de 15 decembrie 2019, Florin-Alexandru Mustea, în vârstă de 35 de ani, a dispărut de pe raza municipiului Curtea de Argeș şi nu a revenit la domiciliu.

Citiți și: Flagrant delict! Tânăr de 25 de ani, fapte greu de imaginat

Semnalmente: 1,75 m înălțime, greutate 76 de kg, ochi căprui, ten măsliniu, păr negru și tuns scurt, față ovală, poartă barbă și prezintă semn particular, din naștere, de culoare roșie, în zona occipitală a capului.

Citiți și: Doi puștani au dat-o în bară! Sancțiuni pe măsura faptelor

Vestimentaţie la momentul plecării: pantaloni negri, geacă din piele neagră, tricou albastru, cămașă albastră în dungi, adidași negri și rucsac gri.

Cei care pot da detalii despre persoana în cauză sunt rugați să anunţe Serviciul Unic de Urgenţă 112 sau să ia legătura cu Poliția Municipiului Curtea de Argeș, la numărul de telefon 0248/721.519″, ne informează Biroul de presă al Poliției argeșene.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90