New Profesional Consult 930 x 122

codruț ion bîlea

ARGEȘEAN NUMIT DIRECTOR GENERAL AL ROMSILVA

Mandatul directorului general al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva, Gheorghe Mihăilescu, a fost revocat astăzi, 4 februarie 2020, de membrii Consiliului de Administrație.

Citiți și: Argumentele Primăriei pentru transformarea Pădurii Trivale în pădure-parc

În locul lui Mihăilescu același Consiliu de Administrație l-a desemnat pe argeșeanul Codruț Ion Bîlea în funcția de director general. Bîlea va ocupa funcția provizoriu, pe o durată de 4 luni, începând de mâine, 5 februarie, potrivit hotărârii Consiliului de Administrație al Romsilva.

Originar din Curtea de Argeș, Codruț Ion Bîlea a absolvit cursurile Facultății de Silvicultură și Exploatări Forestiere a Universității ”Transilvania” din Brașov în 1988 și și-a început cariera profesională ca inginer în cadrul Institutului de Cercetări și Amenajări Silvice.

Citiți și: Romsilva, anunţ important cu privire la licitaţiile pentru valorificarea lemnului

Din 1990 a îndeplinit funcții de execuție și conducere la Ocolul Silvic Curtea de Argeș și la Direcția Silvică Argeș, iar din 2007 a ocupat funcțiile de consilier al directorului general și de director al Departamentului Fond Forestier în aparatul central al Regiei Naționale a Pădurilor – Romsilva.

În perioada următoare va fi demarat procesul de selecție a noului director general „plin” al Regiei Naționale a Pădurilor. (Sursă foto: Facebook) 

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti
eurial 570×90