NOR CURIER 930X122

argeseni

PASAPORT

Argeşeni cu restricţii de circulaţie în UE!

Teoretic toţi cetăţenii ţărilor membre ale Uniunii Europene au dreptul la liberă circulaţie în interiorul acesteia. Iată, însă, că sunt cazuri în practică în care lucrurile nu stau tocmai aşa.

Citiți și: Mari nereguli în unități de învățământ! Amenzi uriașe și dosare penale

Prefectura informează că avem argeşeni cărora le-a fost ridicat, prin decizie a instanţei, acest drept. „Au fost desfăşurate activităţi pe linia suspendării dreptului la libera circulaţie a cetăţenilor români în străinătate, conform prevederilor legii 248/2005, respectându-se întocmai sentinţele sau ordonanţele primite de la instanţele judecătoreşti sau parchete, fiind primite 920 de astfel de menţiuni”, arată Prefectura într-un raport privind anul 2013.

În acelaşi timp, Serviciul Public de Evidenţă a Paşapoartelor din Argeș a primit anul trecut 8.069 de cereri pentru paşapoarte simple electronice, 5.118 pentru paşapoarte simple temporare şi 1.406 cereri pentru paşapoarte electronice. În urma solicitărilor, au fost emise 5.115 paşapoarte simple temporare, 7.985 de paşapoarte electronice şi 21 de paşapoarte temporare cu cerere depusă în ţară.

Citiți și: Ce se întâmplă cu banii argeșenilor

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3