Donaris 930 x 122

smurd

ARGEȘENI DECEDAȚI

Argeșeni decedați. În ultimele 24 de ore, echipajele SMURD din județul Argeș au intervenit la 53 de cazuri pentru acordarea asistenţei medicale de urgenţă. La 4 dintre cazuri s-a deplasat echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă.

Citiți și: Argeș. Accident deosebit de grav, acum! Mai multe victime

Având în vedere temperaturile scăzute din timpul nopții, echipajele SMURD au executat 21 de misiuni de patrulare în toate municipiile și orașele din județ pentru identificarea persoanelor fără adăpost. În urma misiunilor, nu a fost găsite persoane căzute în stradă sau care să necesite îngrijiri medicale.

Aseară, în jurul orei 19:30, un echipaj de pompieri cu o autospecială a intervenit la un bloc de pe strada Independenței din cartierul Războieni din Pitești pentru deblocarea uşii unui apartament situat la parter. Pompierii au pătruns în locuinţă pe geamul de la bucătărie cu ajutorul accesoriilor din dotare. În apartament a fost găsit proprietarul, în vârstă de 62 de ani, decedat din cauze naturale.

Citiți și: Bebeluș în stare gravă! Elicopterul a aterizat la stadion

Azi dimineață, în jurul orei 5, un echipaj cu ambulanță SMURD de terapie intensivă mobilă de la Detașamentul de Pompieri Pitești a intervenit la o locuință din cartierul Valea Mare din orașul Ștefănești la o femeie de 69 de ani, găsită decedată, de asemenea din cauze naturale. Nu s-a impus efectuarea manevrelor de resuscitare. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90