Donaris 930 x 122

arme

ARME, CARNE DE VÂNAT ȘI TROFEE DE CĂPRIOR, RIDICATE DE „MASCAȚI”

În urmă cu puțin timp Poliția Română a dat publicității bilanțul perchezițiilor făcute ieri dimineață la locuințele unor persoane din județul Argeș bănuite de contrabandă calificată, nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi braconaj cinegetic.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Potrivit Poliției Române, au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor 5 arme letale, 94 de cartuşe, 50 de capse, 50 de grame de pulbere, 3 kilograme de alice, instrumentar şi alte materiale folosite la confecţionarea artizanală a cartuşelor de vânătoare, 68 de kilograme de carne de vânat şi 27 de trofee de căprior.

Poliția Română nu oferă alte detalii.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Amintim că perchezițiile, în număr de 6, au fost făcute de polițiștii specializaţi în arme, muniţii şi substanţe periculoase din Inspectoratul General al Poliţiei Române. Au participat şi poliţişti specializaţi în arme, muniţii şi substanţe periculoase din Argeș şi luptători de la acţiuni speciale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean („mascații”).

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3