NOR CURIER 930X122

Arges

ARME, CARTUȘE ȘI CARNE DE VÂNAT, DESCOPERITE LA PERCHEZIȚIILE DE AZI

În această dimineață Poliţia Română a făcut 37 de percheziţii în Bucureşti şi în 10 judeţe la persoane bănuite că ar fi introdus ilegal în ţară arme şi muniţii letale şi neletale.

Citiți și: Ca-n filmele de acțiune! Puși la pâmânt și încătușați pentru fapte grave

Sub coordonarea Direcţiei Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase din Inspectoratul General al Poliţiei Române, cele 37 de percheziţii domiciliare au avut loc în Capitală şi în județele Argeș, Bacău, Brăila, Brașov, Constanța, Dâmbovița, Galați, Ialomița, Olt și Teleorman.

În urma percheziţiilor au fost descoperite un pistol cu glonț, o țeavă de armă letală de vânătoare, 17 arme neletale (pistoale cu proiectil de cauciuc, cu gaze iritant-lacrimogene și puști cu aer comprimat), 245 de cartușe pentru arme neletale, 7 cartușe pentru arme letale, 12 trofee de căprior, 25 de kilograme de carne de vânat (iepure și căprior) și 2 câini ogari.

Citiți și: Vremea rea nu ne lasă! Sunt în vigoare alerte meteorologice

Bunurile descoperite au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor, urmând să fie confiscate. În plus, un bărbat din localitatea Bobicești, din județul Olt, a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Din cercetări a reieşit că persoanele la locuințele cărora s-au desfășurat perchezițiile ar fi introdus ilegal în România arme și muniții letale și neletale, provenite din diferite țări ale Uniunii Europene.

Indivizii sunt acuzați de contrabandă calificată și nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. (Foto: Arhivă)

[555x222px]Joia-_pentru-copii_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90