Donaris 930 x 122

centru de afaceri

AȘA ARATĂ ACUM VIITORUL CENTRU DE AFACERI AL LUI GHEORGHE BADEA

Lucrările la Centrul din Pitești aflat în proprietatea unei firme a omului de afaceri Gheorghe Badea, clădire amplasată la capătul dinspre Centru al „Căii București”, la intersecția cu bulevardul „I.C. Brătianu”, au început în martie anul trecut și sunt programate să se încheie în luna iulie a acestui an. Pe șantier se lucrează intens, după cum puteți vedea și în fotografii.

Citiți și: Oficial, se construieşte un nou centru de „business” în Piteşti

Viitorul Centru va fi format din 3 corpuri, fiecare cu locuri de parcare la subsol (capacitate totală: 217 locuri): un turn de 10 etaje (cu o înălțime de 36 de metri), un corp cu 3 etaje și un altul cu un singur etaj. Subsolul are o înălțime care echivalează cu 3 etaje. Complexul va avea o suprafață desfășurată de 12.130 de mp și o suprafață construită de aproximativ 2.000 de mp. În Centrul de afaceri vor fi birouri destinate firmelor (peste 50 de firme își vor putea închiria aici birouri) și spații expoziționale. În clădire ar urma să lucreze ca angajați peste 300 de persoane.

Proiectarea clădirii poartă semnătura unei firme bucureștene, Lauster & Radu Architects. Constructor este Kranz Eurocenter, din Pitești, societate controlată de omul de afaceri Corin Boian. Centrul aparține firmei Fast Finance Finder, a argeșeanului Gheorghe Badea. Investiția atinge aproape 79 de milioane de lei. 41 de milioane de lei din această sumă reprezintă bani nerambursabili, respectiv fonduri europene și cofinanțare din partea statului.

Citiți și: PATRONUL DE LA GIC PITEȘTI, TITLU IMPORTANT

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90