Donaris 930 x 122

argeseni

PUTRED DE BOGAȚI! CEI MAI AVUȚI ARGEŞENI

Recent a fost lansat pe piaţă un nou număr – ediţia 2015 – al revistei Top 300 cei mai bogaţi români, realizat de Capital. În acest clasament sunt şi argeşeni.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Cel mai bine clasat este Gheorghe Dolofan (foto), cu o avere estimată la 90-92 de milioane de euro (locul 48 pe țară), acesta ocupându-se cu importul autoturismelor Peugeot şi Citroen.

O evoluţie spectaculoasă a avut Gheorghe Badea, cu o avere estimată la aproape 70 de milioane de euro. Badea ocupă locul 73 în clasamentul celor mai bogaţi români. Anul trecut se afla pe poziţia 141. În ultima vreme, însă, Gheorghe Badea a derulat proiecte de succes în domeniul turismului şi energiei regenerabile. În firmele sale lucrează aproape 2.800 de angajaţi.

Citiți și: Argeșeni răniți într-un accident teribil, cu Plan Roșu activat! Care este starea victimelor

Patronul firmei Lazăr Company, Ion Lazăr, a urcat anul acesta 12 poziţii în top, până pe locul 90, ajungând la o avere de aproape 60 de milioane de euro.

În schimb, mai ales din cauza problemelor de natură penală pe care le-a avut în ultima perioadă, omul de afaceri Valentin Vişoiu este în cădere liberă, de pe locul 73 pe 99, cu o avere de circa 55 de milioane de euro. (Foto: adevarul.ro)

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90