New Profesional Consult 930 x 122

argeseni

RESTANȚELE ARGEȘENILOR LA BĂNCI AU CRESCUT

Conform ultimului raport al Băncii Naționale a României privind comportamentul financiar al populației și agenților economici în profil teritorial, restanțele argeșenilor la bănci au crescut masiv față de anul trecut.

Citiți și: Motive de îngrijorare pentru salariați!

Astfel, dacă în octombrie 2019 valoarea restanțelor argeșenilor era de 132,5 milioane de lei la creditele în monedă națională și de 39 milioane de lei la creditele în valută, în octombrie 2020 s-a ajuns la restanțe de 146,5 milioane de lei la creditele în moneda națională și de 39,7 milioane de lei la creditele în valută. Așadar, într-un singur an restanțele argeșenilor la bănci au crescut cu 6,7 milioane de lei (67 de miliarde de lei vechi).

Pe de altă parte, valoarea creditelor pe care argeșenii le-au contractat la bănci a ajuns în octombrie 2020 la suma totală de 6,6 miliarde de lei (dintre care 1,43 miliarde de lei reprezintă credite în valută), față de un total de 6,4 miliarde de lei în octombrie 2019.

Citiți și: Obligație nouă pentru bănci! Se întâmplă cu una dintre cele mai efectuate operațiuni

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90