Donaris 930 x 122

asistenta medicala

ASISTENTA MEDICALĂ DE LA SJU-CHIRURGIE VASCULARĂ S-A VINDECAT DE COVID-19

Avem o veste bună în legătură cu asistenta medicală de la Compartimentul Chirurgie Vasculară al Spitalului Județean de Urgență (SJU) Pitești care a fost diagnosticată cu COVID-19.

Citiți și: O veste fabuloasă vine de la Spitalul Județean

Asistenta a fost declarată vindecată și externată ieri din spital după ce rezultatele ultimelor două teste consecutive făcute în 24 de ore au ieșit negative.

Soțul asistentei și cei doi copii ai lor (un băiețel și o fetiță), și ei diagnosticați cu COVID-19, au rămas în spital, dar este o chestiune de zile până când toți cei patru membri ai familiei se vor reuni, sănătoși, acasă.

Citiți și: Doliu la Spitalul Județean! „Rămas bun!”

Cei patru membri ai familiei asistentei medicale de la SJU, toți cu o formă ușoară a bolii, au împărțit același salon al Secției Boli Infecțioase a Spitalului Județean (Spitalul „Nicolae Bălcescu”) din Pitești.

Amintim că asistenta lucrează la Compartimentul Chirurgie Vasculară al SJU, fiind unul dintre contacții direcți ai medicului Felix Sârboiu. Amănunte despre cazul special al acestei familii, AICI.

Potrivit celei mai recente raportări oficiale, în județul Argeș sunt 23 de pacienți vindecați de COVID-19 dintr-un total de 134 diagnosticați până acum cu această boală. (Foto: descriptiv) 

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA