EcoMoto 930×122

Arges

ATAC DE PANICĂ. A INTERVENIT AMBULANȚA

Atac de panică. A intervenit Ambulanța. Două echipaje cu două autospeciale cu apă şi spumă de la Detașamentul de Pompieri Câmpulung au intervenit ieri în comuna Boteni, a anunțat cu puțin timp în urmă Inspectoratul pentru Situații de Urgență (ISU) Argeș.

Citiți și: Mobilizare de forțe: Flăcările au înghițit o casă, în Argeș, acum!

Intervenția a fost pentru stingerea unui incendiu izbucnit la câteva anexe ale unei gospodării. Proprietara, în vârstă de 72 de ani, a primit îngrijiri medicale de la echipajul Ambulanței sosit la fața locului, pentru că avea atac de panică.

Au ars o bucătărie de vară și anexele pe o suprafață de 40 de mp, elemente de mobilier, instalația electrică și de apă și o butie din lemn. Potrivit ISU, cauza incendiului a fost „amplasarea necorespunzătoare a materialelor combustibile față de mijloacele de încălzit (aragaz)”. (Foto: Arhivă)

Citiți și: De la tuns la tragedie. Drumul fatal al unor verișori în Argeș

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90