Donaris 930 x 122

angajati

CURENT_ELECTRIC

ATENȚIE! NU LE DAȚI BANI! VOR SĂ VĂ PĂCĂLEASCĂ!

Nu este pentru prima dată când se întâmplă. Persoane care își atribuie o identitate falsă bat la ușile oamenilor cerând bani în numele CEZ sau al Adrem Invest, firma care citește contoarele ce înregistrează consumul de energie electrică. Avertismentul către populație este adresat chiar de CEZ România, care semnalează (re)apariția unor astfel de cazuri. Sub pretextul că au venit să citească sau să deconecteze contorul din apartament, falșii angajați ai CEZ sau Adrem Invest solicită achitarea fără chitanță a unei sume de bani.

Citiți și: Sprijin în Educație: Se dau bani pentru acești elevi și studenți

Pentru a nu cădea în asemenea capcane, CEZ informeză că adevărații angajați care reprezintă compania trebuie să arate legitimația de serviciu și, cel mai important, nu sunt abilitați să solicite bani în teren. „Orice angajat al Grupului CEZ în România sau Adrem Invest este obligat să prezinte legitimația de serviciu atunci când se prezintă la domiciliul consumatorului pentru a citi contorul electric sau pentru a efectua alte servicii energetice. Citirea contoarelor se face de regulă în zilele lucrătoare ale săptămânii, fiecare client fiind alocat unei anumite „unități (rută) de citire”, de regulă unul sau mai multe blocuri/sate, și unei anumite perioade de citire. În situația în care contorul electric se află la limita de proprietate, clientul nu este solicitat de delegatul CEZ pentru citirea indexului.

De asemenea, menționăm că angajații CEZ sau Adrem Invest nu sunt autorizați și nici nu trebuie să solicite sau să primească în teren sume de bani de la clienții CEZ. Încasarea facturilor de energie electrică și a oricărui alt tip de facturi pentru prestarea unui serviciu se face doar prin intermediul unităților bancare agreate, al Poștei Române sau al punctelor agreate de colectare amplasate la comercianți, niciodată prin emiterea de facturi/chitanțe la domiciliul clientului.”, precizează CEZ, compania care furnizează energie electrică și pe raza județului Argeș.

Citiți și: Interzis pentru toți angajatorii! Nu le pot face asta salariaților!

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90