Donaris 930 x 122

accidentul

ATENȚIE! NU VĂ LĂSAȚI PĂCĂLIȚI DE METODA „ELICOPTERUL SMURD”!

Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă (DSU) avertizează că s-au semnalat cazuri de înşelătorii printr-o nouă variantă a metodei „Accidentul”: oamenii sunt sunaţi la telefonul fix de către persoane neidentificate care le solicită bani (pe care să-i depună rapid într-un cont bancar) pentru intervenţia unui elicopter SMURD, fiind mințiți că o rudă de-a lor a suferit un accident.

Citiți și: Argeș. Două mașini, implicate în accident, acum!

„Atenție să nu cădeți victimă unor înșelătorii în care este implicat numele SMURD!

Nu dați curs solicitărilor în situația în care sunteți sunați și vi se spune că, în urma unui accident în care au fost implicate rude, este nevoie de intervenția elicopterului SMURD, iar pentru această intervenție vi se cer bani! Facem precizarea că toate intervențiile SMURD sunt GRATUITE. Nici pacienții și nici medicii care solicită intervenția elicopterului SMURD nu trebuie să plătească pentru misiunile de salvare!

Citiți și: Atenție! O nouă înșelătorie!

Dacă sunteți victima unei astfel de înșelătorii, vă rugăm să anunțați autoritățile.”, precizează Departamentul pentru Situaţii de Urgenţă din Ministerul Afacerilor Interne.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90