930 x122 grota rece

accidente

taximetist_accident_prefect

ATENȚIE PĂRINȚI! ÎNCĂ DOI COPII RĂNIȚI ÎN ACCIDENTE RUTIERE!

Alți doi copii au fost răniți în accidente rutiere care au avut loc pe șoselele din județul Argeș.

Citiți și: Pitești: Două accidente în Centru, în același timp

Astfel, un copil de 11 ani a fost lovit de o mașină mică pe drumul național Brașov-Pitești, pe raza comunei Rucăr. Copilul, dintr-o localitate din Teleorman, traversa drumul prin loc nepermis și în fugă. Din fericire, rănile suferite de băiețel au fost minore. Șoferul are 38 de ani și este din municipiul Brașov. Într-un alt accident rutier, petrecut pe raza orașului Topoloveni, a fost rănită o fetiță de 13 ani. Fetița, din Topoloveni, era pasageră într-un autoturism care a lovit o autoutilitară. Potrivit Poliției Argeș, vinovat de producerea accidentului este șoferul autoturismului, un tânăr de 21 de ani din comuna Priboieni. Conform sursei citate, acesta a vrut să depășească neregulamentar autoutilitara. Ca și în primul caz, fetița a suferit răni superficiale.

Vă amintim, însă, că în ultima vreme s-au produs accidente teribile, cu minori răniți grav. Un exemplu în acest sens vi l-am prezentat ieri: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/teribil-copil-de-11-ani-grav-ranit-intr-un-accident/. În atare condiții, le recomandăm părinților, pe de-o parte, să aibă grijă în mașina cui se urcă copiii lor și, pe de alta, să îi învețe pe aceștia să traverseze strada/drumul doar pe trecerile de pietoni și nu înainte să se asigure că pot traversa în deplină siguranță. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Doi copii au furat o mașină și au plecat la plimbare. Unul dintre ei a fost reținut

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90