NOR CURIER 930X122

centrul cultural mioveni

ATENȚIE, ȘOFERI! STRADĂ ÎNCHISĂ ÎN MIOVENI

În fiecare an în perioada 16-22 septembrie se sărbătoreşte Săptămâna Mobilităţii Europene. Scopul campaniei este de a încuraja autorităţile publice locale să introducă și să promoveze măsuri durabile de transport şi să îi invite pe cetăţeni să încerce alternative la folosirea propriei lor maşini.

Citiți și: Eveniment special la Centrul Cultural Mioveni

Primăria Mioveni, în parteneriat cu unităţile de învăţământ din oraș şi Poliţia Locală, participă la eveniment.

Astfel, la Centrul Cultural Mioveni a avut loc ieri dezbaterea publică privind Planul de Mobilitate Urbană pentru oraş, Plan care va contribui la atingerea ţintelor europene privind schimbarea climatică şi eficienţa energetică stabilite la nivelul Uniunii Europene.

Citiți și: Sponsorizare de zeci de mii de euro la Centrul Cutural Mioveni

În plus, astăzi, de la ora 12, în centrul civic al Mioveniului elevii vor distribui materiale informative referitoare la efectele pozitive pe care modalităţile alternative de transport în mediul urban le au asupra calităţii mediului şi sănătăţii umane.

De asemenea, marți, 22 septembrie, cetăţenii oraşului sunt invitaţi să se deplaseze la serviciu pe jos, cu bicicleta sau cu mijloacele de transport public. Tot pe 22 septembrie și tot ca urmare a acestui eveniment circulaţia rutieră pe strada Radu cel Frumos va fi oprită între orele 10 și 13.

Amintim că Săptămâna Mobilităţii Europene va fi marcată și în Pitești, ocazie cu care 3 străzi vor fi închise traficului rutier. Detalii, aici: http://epitesti.ro/administrativ-3/atentie-soferi-strazi-inchise-in-pitesti/. (Foto: sedna.ro)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3