930 pe 122 COSTACHE

autocare

accident_sibiu_autocar

AUTOCARELE ȘI TIR-URILE, VERIFICATE ÎN TRAFIC

Poliţia Română desfăşoară în această săptămână, prin Direcţia Rutieră, o acţiune la nivel naţional, inclusiv pe drumurile din județul Argeș, pentru verificarea legalităţii transportului public de persoane şi mărfuri.

Citiți și: Accident teribil! Mai multe persoane au ajuns la spital după un impact între un microbuz și un TIR

Activităţile se derulează conform planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL). Astfel, în săptămâna 6-12 octombrie poliţiştii acționează pentru prevenirea accidentelor produse în special din cauza încălcării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi de mărfuri. Sunt verificate cu predilecţie autovehicule destinate transportului de persoane cu capacitate mai mare de 8+1 locuri și cele destinate transportului public de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3, 5 tone.

Acţiunea, intitulată „Truck & Bus”, are loc concomitent în toate cele 28 de state membre ale organizaţiei TISPOL. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Accident lângă Pitești. Mastodont blocat în drum

Supernova_2022_supersobota_web_banner_555x222_ROM

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 pe 90 Costache