930 x122 grota rece

autocare

accident_sibiu_autocar

AUTOCARELE ȘI TIR-URILE, VERIFICATE ÎN TRAFIC

Poliţia Română desfăşoară în această săptămână, prin Direcţia Rutieră, o acţiune la nivel naţional, inclusiv pe drumurile din județul Argeș, pentru verificarea legalităţii transportului public de persoane şi mărfuri.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Activităţile se derulează conform planului de operaţiuni al Organizaţiei Poliţiilor Rutiere din Europa (TISPOL). Astfel, în săptămâna 6-12 octombrie poliţiştii acționează pentru prevenirea accidentelor produse în special din cauza încălcării normelor rutiere de către conducătorii autovehiculelor destinate transportului public de persoane şi de mărfuri. Sunt verificate cu predilecţie autovehicule destinate transportului de persoane cu capacitate mai mare de 8+1 locuri și cele destinate transportului public de marfă cu masa totală maximă autorizată mai mare de 3, 5 tone.

Acţiunea, intitulată „Truck & Bus”, are loc concomitent în toate cele 28 de state membre ale organizaţiei TISPOL. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Un turc s-a răsturnat cu TIR-ul în Argeș. Poliția: Nu a adaptat viteza în curbă!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3