Donaris 930 x 122

Arges

AZI, ÎN ARGEȘ: ACTE, BANI, LEGUME ȘI FRUCTE, RIDICATE DE „MASCAȚI”

După cum v-am informat, în această dimineață 50 de poliţişti argeșeni de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au făcut 10 percheziţii, dintre care 5 la locuinţele unor persoane şi alte 5 la sedii ale unor societăţi comerciale.

Citiți și: Miraculos! Cum au scăpat 2 persoane după ce s-au răsturnat cu mașina

În urma percheziţiilor poliţiştii au ridicat documente contabile, înscrisuri, 5 case de marcat fiscale, 120.000 de lei, 500 de tichete de masă şi 600 de kilograme de legume și fructe, susceptibile a proveni din evaziune fiscală şi camătă.

Din cercetări a reieşit că în perioada 2013-2015 administratorii societăţilor s-ar fi aprovizionat cu marfă pe care ar fi comercializat-o fără a înregistra în evidenţele contabile operaţiunile şi veniturile obţinute. De asemenea, în urma cercetărilor s-a constatat că persoanele ar fi împrumutat diferite sume de bani cu dobândă fără a deţine autorizaţii legale în acest sens.

Citiți și: Șofer mort pe Autostradă într-un bolid de lux! A intrat în glisieră!

Prejudiciul cauzat prin săvârşirea infracţiunilor este de aproximativ 500.000 de lei, precizează Poliția argeșeană.

La percheziții au participat şi 16 poliţişti de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi 20 de jandarmi. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Poliția nu oferă detalii despre identitatea celor percheziționați. (Foto: Arhivă)

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3