New Profesional Consult 930 x 122

amenințare

AZI NOAPTE, ÎN PITEȘTI: VÂNZĂTOARE AMENINȚATĂ CU UN CUȚIT

Azi noapte, în jurul orei 1, un individ în vârstă de 29 ani, a intrat într-un magazin alimentar situat în zona cofetăriei Magic din cartierul piteștean Nord.

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

Individul, din Pitești, a scos un cuțit și a amenințat-o pe vânzătoare. Speriată, vânzătoarea a fugit, dar infractorul a pornit în urmărirea ei pe stradă, nu înainte de a se „autoservi” cu un pachet de țigări.

Marele noroc al vânzătoarei a fost că în zonă tocmai trecea o patrulă de jandarmi. Oamenii legii l-au imobilizat imediat pe individ, după care l-au predat Poliției. Infractorul a fost audiat și urmează să fie reținut pentru 24 de ore. Mâine va fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Citiți și: Pitești. Scene de groază la bloc, în Războieni!

Precizăm că vânzătoarea are doar 18 ani și este din comuna argeșeană Băbana. După șocul trăit, tânăra este bine la această oră. (Foto: Arhivă)

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3