930 x122 grota rece

bacalaureat

bacalaureat

BACALAUREAT 2014: A VRUT SĂ COPIEZE CU TELEFONUL ASCUNS ÎN LENJERIA INTIMĂ!

Imaginaţia absolvenților care cred că pot frauda examenul de bacalaureat nu are limite! Aseară v-am anunțat în premieră că doi elevi din Argeș au fost eliminați de la proba scrisă la limba și literatura română, fiind prinși asupra lor cu telefoane mobile: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/exclusiv-2-elevi-din-arges-eliminati-azi-din-examen-la-bacalaureat/. Revenim acum cu detalii.

Citiți și: Schimbare radicală la examenul de Bacalaureat!

Unul dintre cele două cazuri s-a consumat la Colegiul Tehnic “Costin D. Neniţescu” din Pitești. Comisia de supraveghere a prins o elevă având telefonul mobil (de pe care încerca să copieze) ascuns în… lenjeria intimă. Celălalt caz a fost al unui băiat de la Grupul Şcolar Forestier din Curtea de Argeş. „Telefonul şi căştile erau deja montate, iar el încerca să le pună în funcţiune. Profesorii asistenţi au sesizat că este neliniştit, că îl frâmântă ceva… Așa l-au depistat.”, precizează Constantin Biriboiu, de la Inspectoratul Școlar Argeș.

Prin urmare, conform prevederilor metodologice, cei doi eliminaţi vor sta pe tuşă două sesiuni la rând! Mai exact, vor avea voie să susțină din nou bacalaureatul abia în sesiunea din toamna anului viitor. (Foto: Arhivă)

Citiți și: Amendă pentru acești șoferi! Se ia și permisul!

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90