930 x122 grota rece

podul viilor

BALAMUCUL DE LA PODUL VIILOR: INFORMAȚII DE ULTIMĂ ORĂ

În urmă cu puțin timp Primăria Pitești a dat publicității informații de ultimă oră despre traficul auto în zona Podul Viilor, grav perturbat de lucrările la pasajul rutier suspendat.

Citiți și: Piteștiul, sub asediu! Șoferii, la limita răbdării! „Ne luăm elicopter!”

Primăria anunţă că joi, 13 august, circulaţia rutieră va fi redeschisă pe strada Calea Bucureşti dinspre Calea Câmpulung şi pe strada Depozitelor, pe sensul de mers către Curtea de Argeş.

Pe de altă parte, Primăria informează că în perioada 13-28 august circulația rutieră va fi temporar închisă pe sensul de ieşire din Piteşti de la podul de cale ferată până la rampa podului de peste râul Argeş şi pe strada Depozitelor de la intersecţia cu strada Ion Câmpineanu, în sensul către Bucureşti.

Citiți și: Amenzi și puncte de penalizare pentru șoferii care fac asta!

Potrivit sursei citate, în perioada respectivă traficul rutier se va desfăşura pe străzile Gheorghe Şincai şi Costache Negri spre podul de peste râul Argeş. În zona afectată de lucrări circulația se va derula pe o singură bandă.

În momentul finalizării lucrărilor pe tronsonul menţionat, mai precizează Primăria, traficul rutier se va închide pe strada Costache Negri, pentru racordarea străzii cu podul de peste râul Argeş. Atunci circulaţia va reveni pe traseul obișnuit.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90