SMART KIDS 930X122

camere video

Big Brother pentru șoferi!

Big Brother pentru șoferi!

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Ținând cont de faptul că România este, în continuare, pe primul loc la nivel european în ceea ce privește numărul persoanelor decedate în accidente rutiere, autoritățile de la noi propun, prin Strategia Națională privind Siguranța Rutieră pentru perioada 2022-2030, adoptată în ședința de azi a Guvernului, introducerea unor măsuri ce au ca scop reducerea numărului de accidente rutiere mortale, conform Avocat.net.

Printre altele, a fost stabilită apariția, în următorii ani, a unui sistem automat de detecţie şi constatare a abaterilor rutiere, bazat pe aproximativ 300 de radare și 500 de camere video.

Citiți și: Poliția/Traficul în această dimineață: unde se circulă cu dificultate

Astfel, cu ajutorul acestui sistem, șoferii care vor încălca legislația rutieră vor fi sancționați automat, fără să mai fie opriți în trafic de polițiști.

În plus, tot pentru creşterea siguranţei rutiere, autoritățile vor să cumpere și să instaleze 1.000 de limitatoare de viteză, să construiască 100 de pasarele și pasaje subterane pietonale și să instaleze 1.000 de sisteme de semnalizare a sectoarelor de drum periculoase cu surse de lumină ce utilizează energie verde.

555×222 grota rece

Comentarii

2 comentarii

  • Un plătitor de taxe spune:

    Se aplica tuturor? Au mai fost montate ceva aparate radar in oras după care au dispărut, aceasta șmecherie va fi dată la spate tot de cei care au dat-o,,,,,,,,tot pe ei îi va deranja cel mai mult

  • Un alt platitor de taxe spune:

    Sunt curios cum vor arata cei care constata infractiunea. „Baa ,nu lu’ asta , ca e nepotul primarului , tu nu stii cine-i unchiul lui ? 😂😂”

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90