New Profesional Consult 930 x 122

admitere

„BRĂTIANU”, LICEUL DIN ARGEȘ CU CEA MAI MARE ULTIMĂ MEDIE DE ADMITERE!

Astăzi a fost finalizată prima etapă a repartizării computerizate în unităţile de învăţământ liceal a absolvenţilor de clasa a VIII-a. În Argeș au fost repartizați 99, 9% din total. Repartizarea restului de absolvenți va avea loc în a doua etapă, programată pentru 24 iulie.

Citiți și: „Generalul” Tudosoiu, luat la „rost” de un elev de la „Brătianu”/ „Ce este un inspector?”

Precizăm că în Argeș cea mai mare ultimă medie de admitere a fost la Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești, la profilul real, specializarea Matematică-Informatică bilingv (engleză) – 9, 59. La polul opus, cea mai mică ultimă medie de admitere a fost la Liceul Tehnologic nr. 1 Mărăcineni, profilul Resurse naturale și protecția mediului, specializarea Industrie Alimentară – 2, 16.

La Colegiul Național „I.C. Brătianu” din Pitești ultima medie de admitere a fost de 9, 59 la Matematică-Informatică bilingv (engleză), de 9, 24 la Științele Naturii, de 8, 90 la Matematică-Informatică sau de 8, 76 la Științe Sociale. La Colegiul Național „Zinca Golescu” din Pitești ultima medie de admitere a fost de 9, 41 la Științe ale Naturii bilingv (engleză), de 9, 37 la Științe ale Naturii sau de 9, 28 la Matematică-Informatică bilingv (engleză). La Colegiul Național „Alexandru Odobescu” ultima medie de admitere a fost de 8, 62 la Științe Sociale, de 8, 60 la Științe ale Naturii sau de 8, 57 la Științe ale Naturii bilingv (engleză).

Citiți și: Exclusiv. El este profesorul de la ,,Brătianu” care a scandalizat un oraș!

Aici puteți citi toate detaliile primei etape a repartizării computerizate în colegiile și liceele din Argeș: http://admitere.edu.ro/Pages/Specializari.aspx?jud=2. (Foto: Colegiul „I.C. Brătianu” din Pitești)  

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Andreea spune:

    Uitati-va la Bratianu,filologie bilingv germana,ca s-a intrat cu 6.91 ultima medie.Pai asta e medie de Bratianu?:))))

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90