930×122 CAPRA 5

auchan

„BUNĂ” ȘOFERIȚĂ! UITE CUM ȘI-A PARCAT RANGE ROVER-UL LA AUCHAN!

Maniera incalificabilă în care sunt parcate autoturismele în Pitești ar putea face obiectul unei rubrici permanente din cauza numărului mare de șoferi care își lasă mașinile aiurea.

Citiți și: Pitești. Bătaie de joc la Kaufland, în Nord! Situație sumbră – Video

Echipa ePitești vă oferă încă un exemplu, după multe altele. De această dată din parcarea unui hipermarket: Auchan Bradu, de lângă Pitești. Șoferiţa, căci despre o femeie este vorba, o frumoasă şatenă, parfumată, rujată şi ,,urcată’’ pe tocuri, a ocupat cu Range Rover-ul pe care îl conducea nu unul, ci două locuri de parcare! După care, liniștită, a intrat în magazin pentru cumpărături. Amatorism în ale șofatului sau „șmechereală”?

Iar dacă doriți să revedeți: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/parcare-de-smecher-cu-audi-4-pana-n-mijlocul-strazii/ sau http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/parcare-de-smecher-cu-chevrolet-ul-pe-trecerea-de-pietoni/ ori http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/parcare-de-neam-de-traista-vezi-galerie-foto/ sau http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/scandalos-politia-locala-pitesti-parcare-de-smecher/.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

 

 

 

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3