EcoMoto 930×122

auto

PARCARE DE NEAM DE TRAISTĂ! VEZI GALERIE FOTO!

Maniera în care sunt parcate autoturismele în Pitești ar putea face obiectul unei rubrici permanente din cauza numărului mare de șoferi care își lasă mașinile aiurea.

Citiți și: Pitești. Tragedie în Trivale, acum! A murit

După cum v-am arătat, până și Poliția Locală își parchează autovehiculele în dorul lelii, încălcând ea însăși regulile rutiere. Echipa ePitești vă oferă încă un exemplu. Priviți fotografiile! Șoferul și-a parcat Skoda aproape în mijlocul străzii, încurcând vizibil ceilalți participanți la trafic. Pozele au fost făcute în cartierul Trivale, la complexul I, în apropierea stației de autobuz.

Pe același subiect puteți citi aici: http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/parcare-de-smecher-cu-audi-4-pana-n-mijlocul-strazii/ și http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/scandalos-politia-locala-pitesti-parcare-de-smecher/.

Citiți și: Pitești. Veste excepțională! Toată lumea se va bucura

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90