Donaris 930 x 122

caciuli

CĂCIULI ȘI CĂCIULIȚE PENTRU DOAMNE ȘI DOMNIȚE!

În centrul Piteştiului stau expuse pe tarabe, cât vezi cu ochii, accesorii numai bune de cumpărat şi de asortat. Papuci, căciuli, fulare, toate îşi aşteaptă cumpărători care caută să se „echipeze” complet pentru iarnă.

Citiți și: „Ia mâna de pe ea, să m…. familia mea!”

Căciulile sunt care mai de care mai colorate şi mai… deochiate. Stil pisică sau stil ursuleţ, în diverse culori, căciuliţele le fac numaidecât cu ochiul studentelor şi elevelor de liceu. „Toate fetele poartă aşa ceva, mai ales fetele de facultate. Sunt modele noi. Vinzi aici, nu glumă, nu stai să îngheţi degeaba!”, ne spune un comerciant. Preţul unei căciuli cu „urechi” este de 30 de lei.

Iar dacă studentele şi elevele se bucură de căciulile haioase, doamnele își pot cumpăra o căciulă „serioasă”, potrivită cu vârsta. Preţul este de 70 de lei.

Citiți și: Elevă bătută cu bestialitate de o colegă geloasă

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3