SMART KIDS 930X122

eleve

Scandalos! Profesor de religie către eleve: „Femeile merită să fie violate dacă se îmbracă indecent!”

Scandalos! Profesor de religie către eleve: „Femeile merită să fie violate dacă se îmbracă indecent!”

Citiți și: Religia, probă la BAC

Un profesor de religie din Arad le-ar fi spus la ore elevelor că femeile „merită să fie violate dacă se îmbracă indecent”, transmite psnews.ro.

Poliţiştii s-au sesizat din oficiu după ce mai multe eleve de la un liceu din municipiul Arad s-au plâns pe reţele de socializare de profesorul lor de religie care le-ar fi jignit în repetate rânduri şi le-ar fi vorbit obscen la ore.

Citiți și: Elevă bătută cu bestialitate de o colegă geloasă

Elevele, care sunt din clasa a XII-a, acuză că profesorul le-a spus la cursuri că femeile „merită să fie violate dacă se îmbracă indecent”. Pe unele eleve le-ar fi jignit, iar uneia i-ar fi spus că nu ar fi violată de bărbaţi nici dacă ar fi plătiţi să facă asta. Bărbatului de 45 de ani i s-a întocmit dosar penal pentru purtare abuzivă, el fiind cercetat pentru „adresarea de expresii jignitoare unei eleve de 18 ani”, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad, Claudia Iuga.

Cazul este cercetat de conducerea Colegiului Naţional „Elena Ghiba Birta”, unde predă profesorul, dar şi de Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad.

Foto: Descriptiv

SMART KIDS 555×222

Comentarii

570 pe 90 Costache