Eurial 930 x 122

bcco

CATUSE_LA_MAINI

CAPTURĂ DE LA HACKERI: 150 DE MOBILE, 80 DE LAPTOPURI ȘI 50 DE HARD-DISK-URI

Ieri dimineață, după cum v-am informat, polițiști ai Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești au participat la o acțiune amplă, care a inclus 112 percheziții domiciliare în Craiova, Timișoara și București. Acțiunea a vizat o grupare criminală transfrontalieră, axată pe trei direcții: skimming, fraudarea unor firme de transferuri monetare situate, de regulă, în state din centrul și vestul Europei și trafic de substanțe cu caracter psihoactiv http://epitesti.ro/stiri/stiri-stiri/politistii-de-la-bcco-pitesti-perchezitii-intr-o-cauza-cu-ramificatii-paris/.

Citiți și: Mascații au făcut prăpăd în pușcării! I-au luat pe sus pe deținuți!

Astăzi Poliția Dolj a prezentat un bilanț al perchezițiilor. Astfel, 60 de persoane au fost audiate, iar 6 dintre ele, reținute pentru 24 de ore. De asemenea, au fost emise mandate de arestare în lipsă pentru alți 7 indivizi.

În plus, polițiștii au ridicat 20.000 de euro, 50.000 de lei, 80 de laptopuri, 50 de hard-disk-uri, 150 de telefoane mobile, dispozitive de skimming și dispozitive folosite pentru confecționarea acestora și formulare de transfer monetar.

Citiți și: Percheziții la o primărie din Argeș! O angajată și o altă femeie de 70 de ani, anchetate!

New Profesional Consult-555×222
570 X 90 POSADA 3