NOR CURIER 930X122

1.000.000 de euro

CAPTURĂ URIAȘĂ! BUNURI DE 1.000.000 DE EURO CONFISCATE

Ca urmare a celor 11 percheziţii domiciliare făcute ieri în județele Argeş şi Dolj, poliţiştii au confiscat aproximativ 78 de tone de aluminiu, 500 de ţevi metalice, cafea solubilă, insecticide, lubrifianţi şi aditivi auto, toate reprezentând bunuri susceptibile a proveni din înşelăciuni.

Citiți și: Accidentele grave continuă, în Argeș! Un ATV și două mașini implicate!

Valoarea bunurilor confiscate este estimată la circa 1.000.000 de euro!

De asemenea, poliţiştii au identificat plăcuţe cu numere de înmatriculare, laptopuri, stick-uri de memorie şi documente de transport folosite la săvârşirea de infracţiuni. La una dintre locuințele percheziţionate a fost găsită și o semiremorcă despre care există indicii că ar fi fost furată dintr-o țară din Uniunea Europeană.

Citiți și: Expansiune cu impact major: O nouă fabrică în Argeș. Sute de joburi noi

Amintim că ieri poliţiştii de investigare a criminalităţii economice din Argeş şi Dolj, sprijiniţi de colegii lor de la Serviciile Acţiuni Speciale („mascații”) din Argeş, Dolj şi Dâmboviţa, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Argeş, au făcut 11 percheziţii domiciliare în Argeş şi Dolj, la domiciliile a zece persoane.

Acţiunea s-a desfășurat în cadrul unui dosar penal cu acuzații de înșelăciune și constituirea unui grup infracțional organizat.

Persoanele sunt bănuite că, utilizând datele de identificare ale unor societăţi comerciale fictive având ca obiect de activitate transporturi rutiere de marfă, ar fi plasat comenzi pe bursele de transport internaţional de marfă pe care nu le-ar fi onorat. După confirmarea comenzilor mărfurile încărcate nu mai ajungeau la destinaţia prestabilită, ci erau deviate spre România, folosindu-se documente de transport false. Ulterior bunurile ar fi fost valorificate pe piaţa neagră la preţuri subevaluate. (Foto: Arhivă)

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3